S’acaba un nou curs! Tenim unes quantes setmanes per davant abans no ens tornem a retrobar al setembre.

Aquest ha estat el curs del retrobament, hem patit mascaretes, però ja ens n’hem acomiadat, i gràcies a la comissió de festes hem pogut fer la paella i la carmanyolada. Ens hem juntat de nou  a l’escola i les nostres filles i fills han pogut compartir altre cop entre cursos i estretar llaços, tret tan identitari del Baldiri! Des de l’AFA hem estat treballant, tot i que amb les dificultats sobrevingudes, durant tot el curs per seguir fent que la nostra comunitat sigui de totes i tots.

Les recomanacions bibliogràfiques de la comissió de coeducació i gènere i de diversitat i biblioteca, han viatjat arreu i altres escoles ens han demanat poder enviar les nostres llistes de lectura estiuenca! Sense oblidar comissions com les d’extraescolars i menjador que han treballat sense pausa des del primer dia fins a l’últim i la nouvinguda comissió de mobilitat, en definitiva no hem aturat motors.

Els que feu casal al Baldiri ens seguirem veient unes setmanes més entre crema solar i aigua! Aprofitem per recordar-vos que si teniu dubtes o aclariments d’última hora podeu contactar a: baldirireixac@estiudinamic.org o a la comissió de casal al casals.afa@baldirireixac.cat

CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS PER LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AFA DE L’ESCOLA BALDIRI REIXAC

El curs vinent començarà amb tota l’energia i la il·lusió dels nous reptes, és moment de renovar la Junta de l’AFA! Cliqueu a l’enllaç per tal de consultar la informació al respecte.

Podeu presentar les vostres candidatures fins el proper 10 de setembre, animeu-vos a participar-hi!

Junta de l’AFA Baldiri Reixac
#fembaldiri