La comissió de menjador fa un seguiment de la relació amb l’empresa que presta el servei de menjador a l’escola, està atenta a les incidències que hi pugui haver tant amb els menús com amb el monitoratge del menjador.

Des de fa uns anys, l’opció triada per les famílies de l’escola ha estat tenir un servei de menjador que ofereixi als nostres infants un menú elaborat diàriament a la cuina de l’escola, utilitzant productes ecològics amb dietes elaborades per especialistes en nutrició i cuinades amb tot l’art necessari que la dieta mediterrània requereix, un menjar de qualitat i saludable que és la millor garantia per el perfecte creixement dels nostres infants.

 • Si teniu algun dubte o voleu fer-nos algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AFA al correu electrònic menjador.afa@baldirireixac.cat.

Descarregar Menús Setembre 2021

Menú general
Menú halal
Menú vegeterià
Menú no carn

Servei de menjador escolar i monitoratge

La nostra cuina pren una orientació ecològica, de proximitat, natural i sostenible que implica el procés de producció i de consum i ajuda a la formació i educació dels nostres infants i joves. Un dels primers conceptes a tenir en compte és la utilització dels productes que confeccionen la cuina mediterrània i d’aquests, els productes locals, de temporada i provinents d’una producció ecològica.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AFA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada.

Durant l’estona de migdia, realitzen diverses activitats. Els monitors i monitores de cada cicle, elaboren una programació trimestral tot tenint en compte, el centre d’interès en el qual treballen, així com les demandes i interessos de cadascun dels alumnes des de p3 fins a 6è. Realitzen un taller cada dues setmanes, i setmanalment fan jocs dirigits, joc lliure, dia de música i danses i dia de jornades esportives.

El servei de menjador l’està duent a terme l’empresa 9 Natural Cuina.

PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Podeu donar un cop d’ull al document PROTOCOL DE MESURES DE l’ESPAI MIGDIA PER LA COVID 19 per saber quina és l’organització del menjador en el context del Covid-19.

 • Per qualsevol comunicació amb la coordinadora de menjador (Tere) es podrà enviar un mail a menjadorbaldiri@sereduca.com ja que, degut a les mesures de seguretat vigents, no us pot atendre presencialment a l’escola. Revisarà els correus cada dia entre les 8:00 i les 10:00, per tal de poder gestionar el dia a dia del menjador.
 • En el cas dels alumnes que es quedin a dinar esporàdicament, caldrà avisar a la coordinadora del menjador al matí. *

 • El servei es cobra per domiciliació bancària a mes vençut i els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes. És important tenir-ho en compte per tal de no generar devolucions i evitar les despeses bancàries que suporta l’AFA. Si preveieu que algun mes no podreu afrontar el rebut en aquestes dates, us demanem siusplau, que us poseu en contacte amb la secretaria de l’AFA escrivint a afa@baldirireixac.cat o trucant al 932848484. Entre tots millorem la gestió!

Preus servei menjador:

 • Setembre i Juny: 56,30€ / mes
 • Octubre – Maig: 126€ / mes
 • Dia esporàdic: 6,93€ *

Per què cuina ecològica?

 • Perquè són saludables i nutritius, saborosos, respecten el medi ambient i són segurs.

 • Perquè no utilitzen organismes modificats genèticament (transgènics) i han estat produïts sense pesticides ni adobs de síntesi química i no permeten forçar artificialment el creixement dels animals.

 • Perquè estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.

 • Amb aquest procés el menjar dels nens i nenes és més equilibrat, saludable, variat i responsable.

 • Es varien els tipus de cocció, evitant al màxim els fregits, incrementant el consum de peix.

 • Es fomenten els hàbits alimentaris, de conducta i d’ocupació del temps de lleure.

 • Un cop a la setmana fan un àpat completament vegetal.