AFA Menjador

AFA Menjador2024-04-01T19:37:38+02:00

La comissió de menjador fa un seguiment de la relació amb l’empresa que presta el servei de menjador a l’escola, està atenta a les incidències que hi pugui haver tant amb els menús com amb el monitoratge del menjador.

Des de fa uns anys, l’opció triada per les famílies de l’escola ha estat tenir un servei de menjador que ofereixi als nostres infants un menú elaborat diàriament a la cuina de l’escola, utilitzant productes ecològics amb dietes elaborades per especialistes en nutrició i cuinades amb tot l’art necessari que la dieta mediterrània requereix, un menjar de qualitat i saludable que és la millor garantia per el perfecte creixement dels nostres infants.

 • Si teniu algun dubte o voleu fer-nos algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AFA al correu electrònic menjador.afa@baldirireixac.cat.

 • Accediu al formulari per tal de fer la inscripció per al curs vinent (NOMÉS PER A NOUS ALUMNES):

Inscripció a l’Espai de menjador

Descarregar Menú d’Abril 2024

Menú general
Menú halal
Menú no carn
Menú vegetarià
Menú no ou i no fruits secs

Servei de menjador escolar i monitoratge

La nostra cuina pren una orientació ecològica, de proximitat, natural i sostenible que implica el procés de producció i de consum i ajuda a la formació i educació dels nostres infants i joves. Un dels primers conceptes a tenir en compte és la utilització dels productes que confeccionen la cuina mediterrània i d’aquests, els productes locals, de temporada i provinents d’una producció ecològica.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AFA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada.

Durant l’estona de migdia, realitzen diverses activitats. Els monitors i monitores de cada cicle, elaboren una programació trimestral tot tenint en compte, el centre d’interès en el qual treballen, així com les demandes i interessos de cadascun dels alumnes des de p3 fins a 6è. Realitzen un taller cada dues setmanes, i setmanalment fan jocs dirigits, joc lliure, dia de música i danses i dia de jornades esportives.

Consultar monitoratge i personal de cuina

PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • El servei de menjador l’està duent a terme l’empresa 9 Natural Cuina.
 • Per qualsevol comunicació, dubte, comentari o informació amb la coordinadora de menjador (Tere) es podrà enviar un mail a menjadorbaldiri@9naturalcuina.cat o bé presencialment a la porta de l’escola, cada dia a les 9h al mati.

 • En el cas dels alumnes que es quedin a dinar esporàdicament, caldrà avisar a la coordinadora del menjador al matí. *

 • El servei es cobra per domiciliació bancària a mes vençut i els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes.

Preus servei menjador:

 • Setembre a Juny: 124,30€ / mes
 • Dia esporàdic: 7,60€ *

Per què cuina ecològica?

 • Perquè són saludables i nutritius, saborosos, respecten el medi ambient i són segurs.

 • Perquè no utilitzen organismes modificats genèticament (transgènics) i han estat produïts sense pesticides ni adobs de síntesi química i no permeten forçar artificialment el creixement dels animals.

 • Perquè estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.

 • Amb aquest procés el menjar dels nens i nenes és més equilibrat, saludable, variat i responsable.

 • Es varien els tipus de cocció, evitant al màxim els fregits, incrementant el consum de peix.

 • Es fomenten els hàbits alimentaris, de conducta i d’ocupació del temps de lleure.

 • Un cop a la setmana fan un àpat completament vegetal.

NOVETAT CURS 2023-24

Com a novetat, i seguint els resultats de les enquestes, aquest curs hem introduït al menjador de l’escola l’ús del tovalló de roba per evitar el malbaratament de paper:

 • Des d’I4-6è:
  Recordeu portar-lo dins d’una bosseta de roba marcada amb el nom de l’alumne cada dilluns. Es retornarà els divendres perquè el pogueu rentar.

 • Els infants d’I3:
  Portaran el pitet dins la seva bossa marcada amb el nom cada dilluns i dijous net i es tornarà brut els dimecres i els divendres. Els dilluns també caldrà portar el llençol net i se us tornarà els divendres brut.

DIA A DIA AL MENJADOR

Go to Top