En motiu de la celebració el 3 de desembre del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, els passats 29 i 30 de novembre la Comissió de Diversitat i Biblioteca va organitzar i realitzar diferents activitats per les baldirones i baldirons.

El 29 els alumnes de 3er i 4rt, a l’aula polivalent, van visionar un fragment del documental “Món Petit” amb debat posterior, seguidament, al pati, van realitzar el joc “Jugar sense un sentit”. El mateix dia, els de 5è i 6è van realitzar el test “Què en saps sobre la discapacitat” i, un cop finalitzat, a l’aula polivalent, van visionar també un fragment del documental “Món Petit” i realitzar un debat posterior.

El debat sobre les barreres de la discapacitat va ser guiat per la Susana Romanillos, mare de la Clara d’i3 i la Lucía de 2n, que va entrar en més detall sobre la discapacitat auditiva. Va ser molt interessant l’intercanvi d’opinions i consultes que es va generar. En tot moment, la Susana va estar acompanyada per l’Enric Lluch intèrpret de LSC (Llengua de Signes Catalana).

El 30 va tocar el torn dels més petits què, a l’aula de psicomotricitat, van poder gaudir de la Susana Peix que els va realitzar una sessió de contacontes en LSC. Als de i3 i i5 els va explicar “El sol llega tarde” i als de 1er i 2n “El gato del vencindario”.

Ha sigut una gran experiència molt positiva i engrescadora pels infants

#fembaldiri #femdiversitat
Comissió de Diversitat i Biblioteca
AFA Baldiri Reixac