El pròxim dimarts, 24 de gener es celebra el Dia de l’Educació i des de la Comissió de Diversitat i Biblioteca ens volem unir a la campanya “Jo també hi vull anar”, des d’on s’han engegat diverses accions per reivindicar una educació que no deixi a ningú enrere, una Educació Inclusiva.

💡 Què podem fer?

1. Organitzarem una concentració davant de l’escola: quan recollim als infants a les 16.30h, alumnat, famílies i docents ens trobarem a la porta de l’escola per reclamar que es compleixi el Decret d’educació inclusiva. Des de l’AFA repartirem un fulletons amb la informació de la campanya.

2. Donem suport a la campanya per les xarxes socials: feu-vos una foto portant una sabata diferent a cada peu i compartiu-la amb els hastags de la campanya: #JoTambéHiVullAnar
#JoTambéVullAnarAClasse
#JoTambéVullAnarAlMenjador
#JoTambéVullAnarDeColònies
#JoTambéVullAnarALesExtraescolars

Us esperem a tots i totes dimarts 24 de gener a les 16.30!

Lluitem per una Educació Inclusiva real i de qualitat

#fembaldiri #femdiversitat
Comissió de Diversitat i Biblioteca
AFA Baldiri Reixac