CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS PER LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AFA DE L’ESCOLA BALDIRI REIXAC

  • El curs vinent començarà amb tota l’energia i la il·lusió dels nous reptes, és moment de renovar la Junta de l’AFA! Podeu presentar les vostres candidatures, animeu-vos a participar-hi!

  • Presentació de candidatures: fins el divendres 26 d’abril per correu electrònic a: junta.afa@baldirireixac.cat. Hauran d’incloure com a mínim, una candidatura per la presidència, una per la vicepresidència, una per la tresoreria i una pel secretariat.

  • Validació de candidatures serà el dilluns 29 d’abril. Es donarà així inici a la campanya electoral en cas que hi hagi diverses candidatures presentades. La campanya durarà fins el 2 de maig.

  • Assemblea general per la votació de la nova junta trindrà lloc el divendres 3 de maig, de 16h a 17h a l’escola Baldiri Reixac. Si només i hagués una candidatura quedaria validada la nova Junta el mateix 29 d’abril.

Descarrega el document

Estatuts

Les associacions de famílies d’alumnes són associacions reconegudes legalment que agrupen, voluntàriament, famílies del centre educatiu i que tenen unes normes de funcionament i estatuts propis regulats per la llei. La seva finalitat principal és facilitar la participació de les mares i pares en les activitats del centre.

L’article 26 de la llei 12/2009 del 10 de juliol d’educació regula les Associacions de Famílies d’Alumnes. L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Baldiri va registrar els seus primers  Estatuts l’any 2002.

Els nous estatuts de l’AFA es van aprovar en assemblea al maig del 2017.

ESTATUTS AFA

Actes de les assemblees de l’AFA

CURS 2022/23