En compliment de la Llei 34/2002, d’onze de juliol, de serveis de la societat de la informació, t‘informem que el lloc web baldirireixac.cat pertany a l’escola  i l’AFA de l’escola pública Baldiri Reixac.

ESCOLA BALDIRI REIXAC

Escola pública  (08002174)
NIF: Q-5855275c
Consorci d’educació de Barcelona

AFA BALDIRI REIXAC

Associació de Famílies de l’escola Baldiri Reixac
NIF: G-08852212

Registrada a la secció 1a del registre amb el número 4447/1 d’Associacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya

TERMES I CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB

Aquests Termes i Condicions regulen l’ús permès del lloc web baldirirexica.org. L’accés al web és lliure i gratuït pels usuaris d’internet

1. Normes d’ús

Com a usuari o visitant et compromets a fer un ús adequat, diligent i lícit dels continguts del lloc web www.baldirireixac.com.

2. Propietat Intel·lectual i Industrial

Els drets de propietat intel·lectual i industrial del lloc web “www.baldirireixac.org”, així com els elements que conté (a títol enunciatiu: imatges, àudio, vídeo, software o textos; noms de domini, marques o logotips; estructura i disseny, selecció de materials; programes d’ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, codi font, etc.) són propietat de l’escola i l’AFA o bé disposen de l’autorització necessària pel seu ús.

QualsevoL ús només podrà efectuar-se amb una autorització prèvia per escrit. Si tens dubtes sobre el que pots fer o vols fer servir els continguts d’aquest lloc web, si us plau contacta amb l’escola i/o l’AFA.

3. Drets d’imatge

Les fotografies d’alumnes, professors, familiars d’alumnes i de qualsevol persona que pugui aparèixer en el lloc web conseqüència de la seva participació en les activitats de l’escola o de l’AFA no podran utilitzar-se fora de l’àmbit escolar. En cap cas podran reproduir-se o comunicar-se públicament per un mitjà diferent d’aquest lloc web.

En cas que vulgueu utilitzar alguna fotografia, poseu-vos en contacte amb l’escola i l’ampa: escola@baldirireixac.cat, afa@baldirireixac.cat

4. Enllaços

En el lloc web poden existir enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet propietat de tercers. L’escola i l’AFA no exerceixen cap tipus de control sobre aquests llocs i en cap cas assumiran responsabilitat pels continguts o serveis que pertanyin a un lloc aliè, ni garantiran la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i legalitat de qualsevol material o informació continguda en ells. Igualment, la inclusió d’aquests enllaços externs no comporta cap tipus d’associació, fusió o participació amb empreses o responsables dels llocs web esmentats.

5. Responsabilitat

L’escola i l’AFA no es fan responsable dels danys i perjudicis que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes maliciosos, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho que estiguin al seu abast.

Barcelona, 5 de Setembre 2021