Durant aquest mes, els i les Fades no hem parat de fer coses!

Continuem fent la roda dels protagonistes de la setmana i vam fer una sortida lúdica al Park Güell.

Hem dut a terme un taller de trencadís. Cadascú, hem muntat la nostra pròpia caixa seguint la tècnica de trencadís que utilitzava Gaudí i, amb molta paciència, vam anar apegant cada rajola fins a completar la caixa. A més a més, durant el mes de març, també vam gaudir d’una sessió de conta contacontes molt interessant.

Per donar la benvinguda a la primavera i finalitzar el trimestre, també vam buscar ous de pasqua junt amb els Kitsunes d’i4. Un moment molt màgic on vam compartir també jocs i rialles. Els padrins i les padrines, ens van ajudar a desxifrar un missatge que ens havia aplegat a l’aula i ens van ajudar a trobar els ingredients per fer la mona. Per acabar, la vam decorar i ens la vam menjar! Que bona!

Tot això i més, ho podeu veure fent clic!