Al llarg del mes de febrer a la classe dels i les Fades han passat moltes coses. Hem gaudit de diverses propostes, moltes d’aquestes relacionades amb el Carnestoltes.

Hem iniciat el projecte: Protagonistes de la setmana. Cada dilluns i cada divendres una fada s’emporta a casa un sobre amb una plantilla per explicar un poc més quina és la seva família, coses que més li agraden… i així afavorir el sentiment de pertinença i la cohesió de grup.

Tanmateix, continuem amb les sortides per gaudir de l’entorn i la natura. Aquest mes les inclemències meteorològiques només ens van permetre fer una sortida. En aquesta, vam estar observant que els havia passat als arbres i a les plantes durant l’hivern, tot i que el bon temps era evident i ja vam observar que alguns arbres estaven florits. Com ara, la mimosa, que ens va cridar molt l’atenció!

A més a més, al llarg d’aquest mes hem rebut la visita de la Sílvia, mare d’una alumna de la classe, que ens va explicar la història de la nostra escola i del Park Güell. També ens va explicar la tècnica del trencadís que utilitzava Gaudí i vam reproduir el drac que hi ha a l’entrada del Park Güell. Ens va encantar aquesta activitat!

Per acabar, i amb molta pena, ens vam acomiadar de la Meritxell. Les Fades li van preparar un àlbum d’autoretrats i li van entregar una foto de grup. La Meritxell també ens va repartir unes polseres fetes a mà i… quina gran sorpresa en veure que en cada polsera posava el nostre nom!