EDC – Comunicació i xarxes socials a l’Escola

PORTAL WEB

El Baldiri disposa d’un web amb la informació pública. S’hi poden trobar informacions estàtiques, que es revisen periòdicament (documentació, claustre, dates  del curs, etc.) i articles dinàmics sobre el que va succeint al centre dia a dia, per tal de tenir-les informades del que es fa a l’escola.

La pàgina web és https://baldirireixac.cat/

INSTAGRAM

L’escola també fa ús d’Instagram per explicar què fem d’una manera més immediata a les classes, tenint en compte la privacitat de l’alumnat.

L’Instagram de l’escola és @escbaldirireixac

DROPBOX

En el cas que es faci una festa d’escola o alguna activitat en el qual hi hagin moltes fotografies o vídeos, utilitzem el Dropbox per tal de penjar-les i que les famílies les puguin visualitzar bé.

En el cas de ser festes generals, posem contrasenya per tal que només s’hi pugui accedir al contingut fent ús d’aquesta.

ALTRES

Al Baldiri fem ús de les aplicacions i entorn Google WorkSpace. L’alumnat que es troba en la comunitat de grans, ja comença a utilitzar de manera habitual el Google Classroom i d’altres eines de l’entorn.

COMUNICACIONS AMB LES FAMÍLIES

Totes les informacions amb les famílies es realitzaran per un dels següents canals:

  • per correu electrònic, exclusivament amb l’adreça que el centre ha subministrat a cada família.
  • per Whatsapp amb les famílies delegades per tenir una comunicació més ràpida.
  • per videotrucada, exclusivament amb l’adreça que el centre ha subministrat a cada família, en el cas que a la família no li anés bé fer reunió presencial.
  • en persona, amb cita prèvia.