AFA Menjador – Portes obertes

AFA Menjador – Portes obertes2024-11-22T16:19:45+02:00

PORTES OBERTES AL MENJADOR

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres una nova iniciativa del menjador! I és que al desembre comencen les jornades de portes obertes de menjador!!!
🫑🍆🍐🥦🫘

Un cop al mes, podreu gaudir amb altres famílies i infants del dinar tant bo del Manolo & Co, fer una petita visita pels diferents espais del migdia i podreu parlar amb els monitors i monitores per preguntar dubtes, expressar les vostres inquietuds o compartir una bona estona.

Aquesta jornada es farà el 2n divendres de cada mes (de desembre a maig) i hi haurà 7 places disponibles cada vegada.

  • Si teniu algun dubte o voleu fer-nos algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AFA al correu electrònic menjador.afa@baldirireixac.cat.

  • Per qualsevol comunicació amb la coordinadora de menjador (Tere) es podrà enviar un mail a menjadorbaldiri@9naturalcuina.cat o bé presencialment a la porta de l’escola, cada dia a les 9h al mati.

Inscripció a l’Espai de menjador

Descarregar Menú del mes 

Menús d’aquest mes 9NaturalCuina

PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • El servei de menjador l’està duent a terme l’empresa 9 Natural Cuina.
  • El servei es cobra per domiciliació bancària a mes vençut i els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes.

  • Aquest curs s’ha modificat el sistema d’inscripció-registre i s’ha creat un espai per a les famílies on, a més, podreu trobar la informació del vostre servei de l’espai de migdia:

    • Serveix tant pels alumnes nous com pels alumnes que ja heu estat inscrits.
    • Els alumnes nous i germans nous han de fer la inscripció a través d’aquest nou sistema de registre.
    • Les famílies que ja heu participat en cursos anteriors podeu fer el registre (no és necessari) si voleu tenir la informació dels cursos passats i la del nou curs.

Preus servei menjador:

  • Setembre a Juny: 126,62€ / mes
  • Dia esporàdic: 7,98€ *

Per què cuina ecològica?

  • Perquè són saludables i nutritius, saborosos, respecten el medi ambient i són segurs.

  • Perquè no utilitzen organismes modificats genèticament (transgènics) i han estat produïts sense pesticides ni adobs de síntesi química i no permeten forçar artificialment el creixement dels animals.

  • Perquè estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.

  • Amb aquest procés el menjar dels nens i nenes és més equilibrat, saludable, variat i responsable.

  • Es varien els tipus de cocció, evitant al màxim els fregits, incrementant el consum de peix.

  • Es fomenten els hàbits alimentaris, de conducta i d’ocupació del temps de lleure.

  • Un cop a la setmana fan un àpat completament vegetal.

Servei de menjador escolar i monitoratge

La nostra cuina pren una orientació ecològica, de proximitat, natural i sostenible que implica el procés de producció i de consum i ajuda a la formació i educació dels nostres infants i joves. Un dels primers conceptes a tenir en compte és la utilització dels productes que confeccionen la cuina mediterrània i d’aquests, els productes locals, de temporada i provinents d’una producció ecològica.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AFA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada.

Durant l’estona de migdia, realitzen diverses activitats. Els monitors i monitores de cada cicle, elaboren una programació trimestral tot tenint en compte, el centre d’interès en el qual treballen, així com les demandes i interessos de cadascun dels alumnes des de p3 fins a 6è. Realitzen un taller cada dues setmanes, i setmanalment fan jocs dirigits, joc lliure, dia de música i danses i dia de jornades esportives.

Consultar monitoratge i personal de cuina

TOVALLÓ DE ROBA

Aquest curs, seguint amb la iniciativa que ja varem engegar el curs passat, introduïm al menjador de l’escola l’ús del tovalló de roba per evitar el malbaratament de paper:

  • Des d’I4-6è:
    Recordeu portar-lo dins d’una bosseta de roba marcada amb el nom de l’alumne cada dilluns. Es retornarà els divendres perquè el pogueu rentar.

  • Els infants d’I3:
    Portaran el pitet dins la seva bossa marcada amb el nom cada dilluns i dijous net i es tornarà brut els dimecres i els divendres. Els dilluns també caldrà portar el llençol net i se us tornarà els divendres brut.

DIA A DIA AL MENJADOR

Go to Top