CERCAVILA DE STA EULÀLIA

  • És una cercavila en la qual participen moltes escoles de Barcelona, i cada escola fa gala dels seus gegantons i capgrossos. Nosaltres portarem les 3 xemeneies, la Cuca Fera, el compte Güell i en Gaudí i el nostre gegantó Baldiró/Baldirona!
  • Ja fa molts anys que des del Baldiri hi participem. Enguany la cercavila es farà el dissabte 11 de febrer al matí. Us convoquem a totes i tots a la pl. dels Àngels (MACBA) a les 11:00. Hi haurà esmorzar per als infants participants gentilesa de l’organització!!! Pinta genial!

  • El recorregut serà el següent: Plaça Dels Àngels – Carrer Elisabets – Les Rambles (descendent) – creuar les Rambles a l’alçada del Carrer Unió – Carrer Ferran i Plaça Sant Jaume.

  • Durant la setmana del 4 de febrer al 10 de febrer també podeu gaudir de la XIX Mostra de gegantons, on hi estaran exposats tots els gegantons i bestiari participant, inclòs el del Baldiri, i que tindrà lloc al Pati Manning (C/ de Montalegre, 7, davant el CCCB). No us la podeu perdre!

CALÇOTADA QUIRHORT AL BARRI DE LA SALUT

  • La Gent del Quirhort ens engresca a participar en la seva calçotada que tindrà lloc el mateix dia i des de la comissió de Festes creiem que és una bona oportunitat per sumar-nos a la seva convocatòria fer barri totes plegades!!
  • La calçotada tindrà lloc a la Rambla Mercedes amb Sant Josep de la Muntanya i us proposem anar-hi plegats un cop acabi la Cercavila.

  • El cost és de 10 €/PP i tenim algunes reserves ja fetes! Així doncs, ompliu el formulari que us adjuntem a continuació per apuntar-vos a la reserva!

INSCRIPCIÓ A SANTA EULÀLIA I CALÇOTADA

Famílies Baldirones, us demanem que si teniu intenció d’assistir a la cercavila de Santa Eulàlia i la calçotada o a alguna de les dues festes ens ompliu aquest formulari. Gràcies

El nom de la RESERVA ha de coincidir amb el nom de la TRANSFERÈNCIA
ASSISTIREM A LA CERCAVILA DE SANTA EULÀLIA

Dissabte 11 de febrer a les 11:00 a la pl.Àngels (MACBA)

Num. INFANTS Sta Eulàlia
Num. ADULTS Sta Eulàlia
ASSISTIREM A LA CALÇOTADA DEL BARRI DE LA SALUT:

Dissabte 11 de febrer després de la cercavila a la Rbla. Mercedes del barri de La Salut

* TICKETS PER LA CALÇOTADA DEL QUIRHORT ESGOTATS

D’acord amb la legislació vigent sobre protecció de dades, les dades que ens faciliteu enviant aquest formulari només s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats.