CALÇOTADA QUIRHORT AL BARRI DE LA SALUT

La bona gent del Quirhort juntament amb la resta de les entitats del barri, entre les que s’inclou l’AFA del Baldiri, ens hem organitzat per preparar la calçotada d’enguany!!!

Tindrà lloc el proper 24 de febrer i us volem animar a participar per fer barri totes plegades!!

 • La calçotada tindrà lloc el proper dissabte 24 de febrer a les 12.30h a la Rambla Mercedes amb Sant Josep de la Muntanya.

 • Els MENÚS que s’ofereixen són:

  • MENÚ CALÇOTS CLASSIC [ 10€ ]: Calçots + salsa romesco + escalivada + pa + sobretaula (fruita de temporada)
  • MENÚ CALÇOTS CLASSIC + EXTRA CARN [ 12,5€ ]: Calçots + salsa romesco + escalivada + botifarra + seques + pa + sobretaula (fruita de temporada)
  • MENÚ INFANTIL [ 4,5€ ]: Pasta amb bolonyesa de calçots (suavet) + pa per sucar + sobretaula (fruita de temporada)
 • El preu no inclou gots i vaixella. Et convidem que portis forquilla, got i algun tovalló des de casa. En el cas que trobis més còmode que t’ho posem nosaltres, pots reservar-los o comprar-los el mateix dia: GOT REUTILITZABLE (0,50€) / GOT + VAIXELLA REUTILITZABLE (1,00€)

 • En cas de pluja o mal temps: Es mourà la calçotada al dia següent, diumenge 25 de febrer. En cas que també hi hagi mal temps el dia 25, la calçotada se suspendrà i es tornaran el preu de les reserves menys les despeses de gestió.

 • El dia de la calçotada, hi haurà servei de barra a partir de les 12.30h que gestionarem des de l’AFA del Baldiri !! amb vermut i pica-pica. També a partir de les 12.30h es podran retirar els tickets reservats.

RESERVA CALÇOTADA

Amb la inscripció al formulari us comprometeu a abonar la quantitat que toqui el mateix dia de la calçotada. S’haurà de pagar en efectiu.

IMPORTANT:
Data màxima per fer les reserves aquest diumenge!!

El nom de la RESERVA ha de coincidir amb el nom de la TRANSFERÈNCIA

D’acord amb la legislació vigent sobre protecció de dades, les dades que ens faciliteu enviant aquest formulari només s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats.