Aquest últim mes ha estat replet de moltes activitats, reptes, col·laboracions, rialles, comiats i algunes llàgrimes… Però, anem a fer un petit recordatori de tot allò que ha passat.

Al llarg del mes de juny, les Fades han pogut gaudir de diverses propostes que  iniciaven l’estiu, altres relacionades amb el cos i la grafia dels nombres, minimons, taules sensorials, saquets d’olor… I, per finalitzar, tots junts vam crear un pot màgic on vam encabir amb pols de colors tot allò que havíem viscut aquest curs. Els mateixos infants van decidir el que representava cada color. L’últim de tots fou el color lila que representa la gana. Però no només la gana de menjar… no! Les ganes d’aprendre, les ganes d’arribar a l’escola, les ganes de retrobar-nos amb les famílies, les ganes de fer sortides… En suma, les ganes de tot!

També vam finalitzar la situació d’aprenentatge: Coses que roden amb les famílies. En les imatges podreu veure tot el procés, des de l’inici, fent rodar ampolles, fins al final amb el joc de les bitlles.

Aquest mes també hem rebut la visita de diverses famílies. La Tana que ens va plantejar un gran repte matemàtic, l’Artur i l’Hugo amb diverses experiements i reaccions químiques i la Mireia que ens va mostrar el funcionament de diversos aparells com el zoòtrop o el cinema MIC per comprendre i vivenciar l’origen del cinema. A més a més, també vam gaudir del gran Estevao Marques en una sessió de música i del conte “1,2,3 culs!” narrat per la Silvia de la comissió de diversitat de gènere de l’AFA.

Cal destacar l’última sortida al Park Güell. Aquest cop vam gaudir molt buscant diverses figures geomètriques i insectes amagats per la natura.

I, ara sí, conte contat, ja s’ha acabat! I quina millor manera que la d’acabar amb els nostres padrins i padrines?

 

Bon estiu!