El passat dimarts vam anar a visitar el taller de gravats que fa cinquanta anys que funciona amb la família de la Savina al capdavant. I és que la família Barbarà ens va convidar a descobrir el lloc per on han passat artistes com Picasso, Miró, Dalí o Barceló i que encara funciona de ple, per ensenyar-nos la tècnica del gravat. Va ser una experiència descobrir el racons d’aquell edifici ple d’història, amb les seves màquines, les andròmines, les infinites obres d’art penjades per tot arreu… Veure artistes treballant, obres de diferents èpoques i estils… i diferents tècniques dintre de la mateixa.

Els infants van poder fer i endur-se a casa el seu propi gravat utilitzant com a suport un brick de llet buit, el qual, prèviament obert,  va ser entintat i passat per la màquina, una tasca del tot artesanal que va tenir uns resultats espectaculars. Vam triar com a pretext comú per dibuixar: un vaixell. Hi va haver de tota mena…

 

Us deixem un recull de forografies perquè pugueu transportar-vos una mica a aquest espai tan especial.