Ja s’acaba la primavera i ben aviat donarem la benvinguda a l’estiu. Però abans, cal fer un recorregut per totes aquelles coses que han passat al llarg del mes de maig a la classe de les Fades. Esteu preparades i preparats? Doncs feu clic !

Com haureu vist, al llarg d’aquest mes hem estat treballant el pensament computacional, hem fet llimonada, hem continuat amb el treball del nom propi, números, buscar insectes, minimons, una mandala gegant, hem creat les nostres colònies naturals, hem observat de ben a prop la natura amb la lupa digital, hem jugat amb el paracigudes i, amb el conte Visca les ungles de color, ens hem pintat les ungles!

A més a més, també hem rebut la visita de la Noemí (mare del Sam) i la Marta (mare del Bruno) que ens van explicar el conte del Pere i el Llop amb diverses melodies i vinculades a distints animals. Ens va encantar!

Finalment, aquí us deixem als protagonistes de la setmana i la sortida lúdica al Park.