Avui les Quimeres de 4t han anat a les  Coves de Montserrat, també anomenades Coves del Salnitre. 

Els han explicat com es van formar i el perquè dels seus noms, així com quins elements naturals hi podem distingir (banderes, macarrons, coliflors, estalactites, estalagmites,…). A més a més, que un antic bandoler de nom Mansuet les feia servir com a refugi. Finalment, que Antoni Gaudí anava fins allà per inspirar-se en la creació de les seves obres. 

Després, un cop hem sortit de les coves i hem baixat, han fet un taller on han hagut de buscar aliments de la natura que aprofitaven antigament per menjar i una petita activitat d’orientació. Per acabar, han realitzat una cerca d’un tresor. 

Els ha agradat molt i s’ho han passat molt bé aprenent sobre diferents aspectes de geologia i d’història.

Aquí podeu veure un conjunt de fotografies de la sortida.