El mes d’abril a la classe dels i les Fades ha estat un mes ple d’activitats! A partir de la dita: “La primavera ha arribat i moltes flors ens ha portat” han sorgit diverses propostes i provocacions per tal de conèixer, viure i prendre consciència d’aquesta estació i tot allò que comporta. També hem estat descobrint i experimentant amb les barreges de colors a partir de l’artista Hervé Tullet. Seguint a aquest autor, hem estat descobrint alguns dels seus tallers i vam dur a terme l’obra “Camp de Flors” amb la dinàmica cooperativa “full giratori” adaptada a infantil. A més a més, vam enfilar i preparar unes polseres per després regalar-les als companys/es. Aquí us deixem les imatges de totes les propostes dutes a terme.

Al llarg d’aquest mes la visita d’algunes de les famílies. Primerament, el pare del Jan (Juan) ens va explicar tots els estris necessaris per plantar i, en acabat, ens va ajudar a replantar el nostre hort. Més tard, foren el pare de l’Arnau (Toni), el pare de la Cora (Aidà) i el pare del Jan (Juan) que ens van fer viure una sessió de música amb cançons diverses i en les diferents llengües presents dins l’aula. Ens han encantat aquests tallers!

Per acabar, cal destacar els protagonistes de la setmana i algunes de les sortides al Park Güell.

Seguim!