Doncs sí, famílies, primer trimestre completat!

Mirant enrere, la veritat és que no hem parat. Ja tenim ben guanyat el nom de minairons, ja.

No sabem per on començar per poder-vos mostrar al detall tot allò que hem anat fent i aprenent, així que pensem que el millor és que us deixem aquí uns enllaços de fotos, vídeos i documents diversos perquè, si us ve de gust, us ubiqueu i pugueu veure documentades algunes de les coses en les coses que de ben segur expliquen a casa.

I és que entre les diverses sortides, el Projecte dels volcans i minerals (del qual, per cert, us volem emplaçar a veure el punt on ens hem quedat:  la descoberta de la Mina de can Xirot), així com propostes de diferent tipus (matemàtiques, llenguatge, expressió corporal, musical, joc simbòlic, lliure i  organitzat, teixir, ambients…), la visita de la Marta Arañó o la correspondència amb la classe de les Panteres de l’escola Farigola de Vallcarca ha sigut un temps de fer sense parar! Destaquem que, aquest trimestre (i els que vindran) posem molt èmfasi en les tasques cooperatives i les activitats on es posa en valor el treball en equip.

 

També volem compartir amb vosaltres la rima que hem estat treballant aquestes setmanes: es tracta de la d’En Pic i en Puc. Podeu aprendre-la i  fer-la a casa amb els vostre fill o filla. Als infants els encanta!

Us enllacem també les imatges de la sessió de ioga que va dur a terme la Mònica, mare de l’Ona, perquè gaudiu veient com d’atents i tranquils són capaços d’estar els vostres fills i filles i aprofitem, ja que estem, per convidar-vos a participar amb allò que us sentiu còmodes fent.

Molt bones festes tinguem! Molt d’amor per acabar l’any i molta energia per començar el nou!