Les Quimeres de 4t estem treballant el projecte: Què passaria si el foc no existís?

A classe hem après un munt d’informació nova que desconeixíem, com per exemple que el foc és una reacció química i que necessitem combustible, oxigen i una font de calor per a encendre’l. 

Per entendre-ho, la Marina, alumna de pràctiques, ens va explicar què són les molècules i els àtoms. També, uns historiadors van venir a l’escola a fer-nos un taller sobre la Prehistòria i el foc, ja que hi ha evidències arqueològiques de que aquest element es va descobrir fa més d’un milió d’anys. A més a més, vam rebre la visita de Sergi Souto i Alcaide, caporal de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona que ens va explicar què podem fer si hi ha foc a casa

 

Aquí teniu fotografies d’algunes de les activitats que hem fet. Nosaltres estem aprenent molt i, a la vegada, estem gaudint fent-ho.