El dimarts dia 7 de novembre hem passat una matinal magnífica on les classes d’I4 i 3r, ens hem trobat per explicar-nos allò que hem après, el que hem fet, i compartir el nostre projecte. La casualitat ha sigut, que tant una classe com l’altre, padrins/es i fillols/es, hem estat treballant els planetes del sistema solar, i no podíem deixar escapar aquesta oportunitat. Primer, han sigut els nens i nenes de 3r qui s’han dirigit als seus fillols/es per exposar-los-hi les diferents produccions fetes, com el cicle de l’aigua, les capes de la terra i els “lapbooks” dels planetes. Després d’escoltar-los amb molta atenció, ha sigut el torn dels nens i les nenes d’I4, on han explicat la constel·lació que han creat, els seus dissenys, les cartolines amb estrelles màgiques i tots i cada un dels planetes que han ideat, fent gala de la seva creativitat. Finalment, hem pogut gaudir d’uns minuts finals on cada padrí/a i fillol/a, s’ha trobat per poder fullejar els llibres relacionats amb el nostre projecte.

Ha sigut una jornada molt enriquidora i estimulant que esperem repetir ben aviat.