Aquesta setmana passada la comunitat de persones petites de l’escola ha anat d’excursió al Cosmocaixa. Per alguns infants ha estat la seva primera sortida amb autocar, d’altres, ja en són gairebé experts… Tanmateix, per tothom ha estat una experiència molt bonica i interessant.

Fades, Kitsunes i Minairons han gaudit del taller Planetari Bombolla, que els ha acostat l’Univers a tocar de mà. Han pogut observar el Sol, la Terra, la Lluna, els planetes del Sistema Solar, les constel·lacions… des d’una perspectiva nova i propera.

Hem aprofitat la vista per endinsar-nos en el Bosc Inundat i meravellar-nos amb els secrets que guarda a dintre aquesta increïble i minúscula selva amazònica a les faldes del Tibidabo.

Us deixem, a sota, un recull de fotos de cadascuna de les classes, que podeu descarregar clicant l’enllaç.

I3 Fades

I4 Kitsunes

I5 Minairons