Aquest any hem comptat amb la col·laboració d’una auxiliar de conversa d’un programa gestionat pel Ministerio i el Consorci, la Ciela, que ha fomentat l’expressió oral i ens ha proporcional un model natiu.

A l’escola treballem l’anglès introduint continguts propis dels “topics” que es treballen /AICLE).

A partir del tema del menjar (Food) els alumnes i les alumnes  de 5è han classificat aliments i han construït la piràmide alimentària. També han après els components d’una dieta equilibrada i s’han preguntat els uns als altres sobre les seves preferències alimentàries.

Han elaborats menús de restaurant i han après el vocabulari, les expressions i diàlegs propis fer poder desenvolupar-se en un restaurant. Això ho han fet a partir de role-plays de simulació.

Finament i per aprofitar l’entorn privilegiat en que ens trobem, hem aprofitat que estem envoltats de turistes per sortir a preguntar-los sobre preferències alimentàries  i plats tradicionals dels seus països d’origen.

Aquí teniu una tot el procés.

NALCAP-Project-22-23.pdf

×