Aquest any, després de dos cursos sense poder, hem tornat a fer ambients i tant la canalla com les mestres hem fet una valoració molt positiva. Al llarg del curs alguns s’han mantingut fixes (com el de Música o Llenguatge), d’altres han anat alternant-se (com el d’Experimentació amb l’Artístic, el Matemàtic amb el de Construccions o el de Joc simbòlic amb el de Llum i ombra) i d’altres han aparegut nous (com el de Moviment). Tot un muntatge que ha anat creixent, transformant-se i consolidant-se i que agrada molt als infants per l’autonomia i llibertat que els dóna i perquè tenen la possibilitat de barrejar-se amb altres infants de diferents nivells. S’ajuden, col·laboren, treballen i juguen junts i, en definitiva, conviuen d’una manera més dinàmica.

Us deixem aquí, un recull de fotos que pretén ser una mostra dels ambients que hem anat fent aquest tercer trimestre. Esperem que sigueu capaços de reconèixer algunes coses que us han explicat a casa que han fet.