Aquest mes d’abril i maig han vingut a l’escola diferents familiars dels infants d’I3. Primer van venir la mare i el pare de l’Uma a fer una representació teatral de La Caputxella vermella i vam podeu gaudir de les seves meravelloses titelles! La mare del Magí va portar bee-bots i unes plantilles personalitzades dels noms dels infants de la classe, a més, vam fer circuits per la bee-bot i vam ballar amb els seus moviments. La mare del Pep ens va explicar dos contes magnífics: “Allà on viuen els monstres” del Maurice Sendak i “Un sopar de por” de la Meritxell Martí i el Xavier Salomó . També, ens va acompanyar la mare del Joan que és veterinària i ens va explicar com es cura el mal d’orella d’un conill, el mal de panxa d’un gat i la coixera d’un gos. Amb tots ells i elles ens ho hem passat molt bé i hem après molt! Moltes gràcies!!

Cliqueu al següent enllaç per veure les fotografíes: famíliesI3