Hola famílies!

Abans d’endinsar-nos en els animals en perill d’extinció,  hem treballat com és el nostre cos per dintre i també l’hem comparat amb el dels animals.

Primer vam treballar l’aparell digestiu, respiratori i circulatori, també comparant-los amb el dels animals.

I aquesta setmana, vam començar amb la visita de la Mariona, mami d’en Roc, on ens va explicar els ossos, músculs i articulacions més importants. Ah! i també algunes curiositats: sabeu quin és el múscul més fort en relació al seu tamany? i l’os més llarg?

Durant tota la setmana hem anat reforçant els continguts treballats amb ella mitjançant jocs i també hem conegut com són els ossos i músculs d’alguns animals.

 

Finalment avui hem tingut la visita del CRARC (Centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya) on hem pogut conèixer quina és la seva funció i l’Albert ens ha explicat com es van transformar els dinosaures en els animals d’ara. Molt curiós! A més a més, ha vingut acompanyat de 4 animalons molt macos!

 

 

 

Demà comencem amb els animals en perill d’extinció!!

 

Fins aviat!