El passat 30 de gener i per celebrar el Dia de la Pau i la No violència, tota l’escola va participar en la Marxa de la Pau que es va realitzar pel Park Güell. Vam començar la matinal llegint els manisfestos de la Pau al balcó de l’edifici. Tot seguit i amb la gran col.laboració de les famílies, vam iniciar la Marxa pel Park Güell. Els primers en fer-la van ser els més petitons (I3) amb un recorregut més curtet i la van finalitzar els de sisè, amb una volta més gran.
Un cop acabada la marxa i després d’una súper refrescant beguda d’aigua amb llimona, ens vam reunir al voltant de les 12.15h per cantar una cançó tots plegats i plegades.

La jornada va ser tot un èxit i vam poder gaudir d’un sol radiant i una temperatura força agradable.

Per últim, donar les gràcies a totes les famílies que ens vau ajudar a fer-ho possible i al Park Güell.

Per veure les fotos, manifestos i cançó cliqueu al següent enllaç.