La classe d’I5 de la Patrulla Canina portem unes setmanes treballant el nou projecte sobre el nom de la classe que hem escollit.

A partir d’una conversa incial que ens ha permès saber els nostres coneixements previs i parlar sobre allò que més ens interessa aprendre, hem iniciat uns models d’esquelet i de sistema digestiu en unes siluetes de gos amb diversos materials . Aquests, representen com ens imaginem el gossos per dins. Seguidament, hem fet unes exposicions per grups cooperatius explicant les nostres creacions.

Tot seguit, hem  escrit una carta a les famílies demanant que necessitàvem portar informació. Aquests últims dies estem aconseguint fer un racó a l’aula amb ninots, jocs, contes, llibres de coneixements , etc. Investigarem com són els gossos, així com també les semblances i diferències amb els éssers humans.

També ens hem inventat unes històries de la Patrulla C. a partir de diverses situacions. En equips les hem dibuixat i també les explicarem.

D’altra banda, hem redactat una carta a l’ordinador, hem fet una còpia per cada classe de l’escola i les hem anat a repartir per petits grups.  En uns dies passarem per recollir dades sobre quants alumnes tenen gossos i gosses. Farem un gràfic i mirarem a quines aules tenen més i en quines menys. Ja us anirem informant sobre com va el nostre projecte!

Aquí teniu fotografies: