Hola!

La classe dels Looney Tunes ja hem acabat el primer projecte.  Ens tocava treballar Gaudí i per preparar una mica el tema vam treballar el conte de “El drac de colors” i també la cançó d’Antoni Gaudí, on explica algunes característiques dels principals monuments dissenyats per ells. Primer ens vam trobar que en la lletra de la cançó faltaven paraules i les vam haver d’escriure. Després per equips, quan ja ens la sabíem una mica la vam haver d’endreçar i fer el muntatge entre tots i totes per tenir-la a la classe. I després per grups vam memoritzar una part de la cançó i la tornada. Hem aprofitat per repassar l’ús de les majúscules.

I després vam passar a pensar què volíem saber?

Entre tots i totes vam fer unes preguntes:

-Quin és el primer projecte que es va dissenyar? I l’últim?

-Amb quants anys va morir?

-Quin dia va néixer?

-Quin tramvia el va atropellar?

-Per què volia ser arquitecte?

-A quina edat va començar a ser arquitecte?

Com que moltes estaven relacionades amb la seva vida, vam decidir treballar la seva biografia.  Era una miqueta llarga, i per aquest motiu la vam dividir en diferents parts i cada grup va exposar una d’aquestes parts. Finalment la vam endreçar i vam poder respondre algunes preguntes.

Després de veure i esbrinar quina informació conté una biografia, vam cercar en grups la biografia d’algun/a personatge famós i vam extreure la informació més rellevant.

Després ho vam redactar, fent una revisió, veient el que es podia millorar i refent el text amb les millores proposades.

A veure quin és el següent projecte que ens espera!

 

Fins aviat!