Aquest trimestre hem fet el projecte d’UrbaSOS, la nostra urbanització sostenible.
El projecte ha anat lligat amb el Patrimonia’m que fan cada any els de sisè junt amb el Muhba.

Com ja sabeu, l’escola és patrimoniadora del Park Güell. L’objectiu del Park Güell era fer una urbanització. A partir de veure una mica més en profunditat el Park Güell i fer una visita de la Barcelona en l’època de Barcino i veure com la nostra ciutat ha anat creixent, hem començat a pensar com voldríem que fos la nostra urbanització.

A banda d’això, hem volgut incidir ens els ODS i en el concepte de sostenibilitat, per tal que la nostra urbanització tingués tots aquests elements. Per tant, també hem treballat els diferents tipus d’energies renovables i no renovables, què és sostenible, els diferents recursos que podem utilitzar,… que ens ha ajudat molt per poder fer la nostra UrbaSOS.