Els nens i nenes de 3r han treballat els animals durant el 2n trimestre. Primer de tot, vam treballar les diferències entre els éssers inerts (pedra), les plantes i els animals, després els vam classificar, vam veure veure vídeos representatius  i vam mostrar un quadre amb les estructures que es podien utilitzar per descriure’l.

Cada infant va triar l’animal que més li agradava i va fer un esborrany amb totes aquelles frases que creien que corresponien a l’animal triat.

Va ser un procés llarg fins que cadascú i cadascuna  va poder parlar davant de la classe del seu animal. Primer oralment expressaven el que recordaven haver  escrit però sense llegir- ho i després ho aprenien a llegir. S’estaven preparant per la tasca final!!!!!: Gravar-ho amb l’app Chatterkid. Els hi va encantar i es van esforçar molt i molt. Aquí teniu els resultats. Enhorabona dear students !!! Good job!