Quina millor oportunitat per practicar l’anglès amb parlants nadius o que parlen l’anglès que sortir al Park!!. Sortosament estem envoltats de persones de totes les nacionalitats que visiten la nostre ciutat i les tenim cada dia a l’abast.

Després de fer aquest reflexió, d’una banda ens vam plantejar quin tipus de preguntes els hi voldríem fer i les vam anar apuntant. D’altra banda vam parlar de com podríem presentar-nos i iniciar la conversa tot respectant la voluntat i la llibertat de les persones triades per ser entrevistades.

També vam parlar de l’amabilitat i de la importància de l’expressió facial i el to de veu per comunicar-nos assertivament i amb empatia.

Totes aquestes reflexions van quedar reflectides en el següent guió, el qual vam practicar de valent abans d’iniciar la nostra aventura.

El dia que vam decidir sortir, ens vam repartir per un espai limitat del parc i cada grup va anar entrevistant a diverses persones o grups de persones que molt amablement ens van dedicar uns minuts.

Els nois i noies van fer algunes fotos i van agafar apunts de les respostes corresponents. Aquestes fotos van ser pujades a l’aplicació “Chatterkids” on podreu veure i sentir com els nois i noies de cada grup expliquen els resultats d’aquestes entrevistes.

Una experiència molt enriquidora i estimulant a l’hora!!!!!!