Torna el casal d’estiu del Baldiri, aquest any dedicat a la música.

S’apropa el bon temps i la recta final del curs i al Baldiri ja ens preparem per rebre una nova edició del casal d’estiu, que aquest any estarà dedicat a la música i el ball. Cada setmana de casal es plantejaran activitats lúdiques i educatives inspirades en un estil musical diferent: des del rock and roll, el pop i la música clàssica, passant per la salsa, la percussió africana, el blues i el jazz o el hip hop.

Reunió informativa: 20 d’abril

L’Associació Dinàmic és l’entitat encarregada de la programació i l’organització del casal i ens explicaran què estan preparant i resoldràn tots els dubtes que tingueu en una reunió informativa telemàtica el proper 20 d’abril de 2022 a les 17.30h 

Enllaç a la reunió: https://us06web.zoom.us/j/94200641732?pwd=UXBjS1A5bDEwdHp4R2VVMklPdjBUdz09

Adjuntem fulletó amb més informació sobre la temàtica del casal 2022 amb les activitats, dates, preus, inscripcions i beques. Les inscripcions als casals d’estiu comencen el 25 d’abril. Us recomanem que us mireu la informació adjunta amb temps. També és important que vingueu a la reunió del 20 d’abril per conèixer millor com serà el casal de l’escola aquest 2022.

> Descarrega informació <

Ens trobem aviat!