A català hem estat treballant els discursos. Primer de tot, vam analitzar discursos fets per Hitler, Franco, Vox,… per tal de poder veure i distingir quan ens trobem davant d’un discurs feixista. Després d’això, vam poder veure altres tipus de discursos, entre d’altres el de l’Alèxia Putellas durant l’entrega de la Creu de Sant Jordi. A partir d’aquí, vam desgranar l’estructura d’un discurs per poder fer el nostre discurs. L’objectiu final era presentar una candidatura perquè els companys i companyes ens votessin per tal de ser escollits com a delegats o delegades.
Avui cada grup ha fet el seu discurs amb les seves propostes i després, hem votat el que més ens ha agradat.

Al final, les dues persones escollides per ser delegades han estat l’Ona i l’Ana, que han realitzat un discurs molt trencador.

Enhorabona a tots i a totes pel gran treball.