Des de la comissio de diversitat i biblioteca volem anunciar-vos que aquest dilluns 7 de febrer arriba a l’escola l’esperat BIBLIOPATI! 

Una biblioteca amb rodes plena de llibres escollits amb molta cura, que baixarà cada dia a l’Àgora per a que totes les criatures de l’escola que estiguin en aquest espai puguin gaudir de la lectura durant l’estona d’esbarjo del matí.

La idea sorgeix amb la intención de seguir fomentant el respecte i l’amor per la diversitat a través dels llibres i la lectura en la mateixa línea de l’escola. Els títols s’aniran renovant peròdicament i per poder aconseguir que els llibres, que són de totes i tots, puguin mantenir-se en bon estat, els hem folrat, distribuit per edats, etc. i demanarem als infants que en tinguin cura i siguin partíceps en el seu ordre… 

I per comunicar als infants aquesta novetat, hem pensat d’arrencar la iniciativa amb una sessió de contacontes sobre diversitat que la tallerista Anna Casals Lloira els vindrà a explicar a l’escola durant la primera quinzena de març.

Esperem que la iniciativa us entussiasmi tant com esperem i sobretot que en puguin gaudir totes les baldirones i baldirons!

Us necessitem! Veniu en formar part de la Comissió de diversitat i biblioteca i treballem plegades per aproximar i fomentar la diversitat cultural i funcional a través de la lectura. Ens trobareu a: 

diversitat.afa@baldirireixac.cat

AFA Escola Baldiri Reixac

#fembaldiri