Avui 31 de gener i per celebrar el Dia de la Pau i la No violència, tota l’escola ha participat en la Marxa de la Pau que s’ha realitzat pel Park Güell. Hem començat la  matinal, visualitzant els manifestos fets per tots els nens i nenes del Baldiri a la classe. Tot seguit i amb la gran col.laboració de les famílies, hem iniciat la Marxa pel Park Güell. Els primers en fer-la han estat els més petitons (P3) amb un recorregut més curtet i l’han acabat els més grans de la casa, els de sisè, amb una volta més gran.
Un cop acabada la marxa i després d’una súper refrescant beguda d’aigua amb llimona, ens hem reunit al voltant de les 12.15h per cantar una cançó tots plegats i plegades.

La jornada ha estat tot un èxit, on hem pogut gaudir d’un sol radiant i una temperatura molt agradable.

Per últim, donar les gràcies a totes les famílies que ens heu ajudat a fer-ho possible i al Park Güell.

Per veure més fotos, podeu clicar al següent enllaç.

Si voleu veure la cançó, la teniu en aquest altre enllaç.