La tornada a l’escola després de les vacances està sent molt moguda, ja sabeu que els diferents protocols que han arribat a l’escola referents a la gestió dels casos positius de Covid sovint no són gaire coherents. Un dels punts que ens ha fet dubtar aquests dies és la possibilitat o no de dur a terme les activitats extraescolars.

La comissió d’extraescolars i la direcció de l’escola hem acordat el següent protocol:

  • 1. Si un infant del grup és positiu:
    Les activitats extraescolars es mantenen per la resta del grup. L’alumne positiu no podrà assistir ni al centre ni a extraescolars.
  • 2. Si es confina un grup:

    • Els alumnes no immunitzats (no vacunats o que no han passat la malaltia) han de fer aïllament de 7 dies a casa i no podran fer cap extraescolar des del mateix dia de la notificació, per tant, les famílies els han de passar a buscar a les 16:30 h. Si,  excepcionalment, alguna família no pot recollir l’infant a les 16.30 h haurà de quedar-se a acollida amb mesures de seguretat (mascareta, gel i separació).
    • Els alumnes immunitzats (vacunats o que han passat la malaltia els darrers 3 mesos) poden venir a l’escola i fer les extraescolars amb normalitat.
    • Els alumnes que no han vingut al centre quan s’han detectat els símptomes i no han tingut contacte amb el malalt o els malalts, podran venir  al centre i realitzar les activitats extraescolars amb normalitat.

Us agraïm molt la paciència, entre tots formem un gran equip!

Esperem que no ens canviïn de nou els protocols.