COMUNICAT DE L’AFA BALDIRI REIXAC:

A tot l’equip directiu, mestres, claustre i totes les persones que cuideu de les nostres filles i fills:

Davant de l’actual caos en la normativa COVID que afecta tant a les famílies com a la vostra comunitat educativa i en conseqüència la vostra feina diària, des de l’AFA BALDIRI REIXAC, volem primer de tot donar-vos tot el nostre suport, per la feina que feu, per la dedicació i sobretot per l’atenció que ens esteu brindant sempre que us és possible quan tenim dubtes respecte a la normativa.
Entenem la dificultat que tot això comporta i com aquesta situació minva el vostre rendiment. Però les famílies en som plenament conscients i us volem fer arribar el nostre suport absolut per la gestió que esteu fent, a totes i cadascuna de vosaltres gràcies per ser-hi i per intentar que això sigui el més fàcil per tots i totes.

Des de l’AFA, fem extensible aquest suport tant des de la mateixa institució com des de cadascuna de les famílies que en formen part.

MOLTES GRÀCIES!!, a poc a poc el camí serà més clar.