Hola famílies!

 

A castellà treballem l’entrevista fent-nos preguntes sobre les vacances de Nadal. Parlem sobre diferents temes: decoració, tradicions, activitats amb la família, etc. L’entrevistador/a formula diferents preguntes a l’entrevistat/da utilitzant algunes paraules interrogatives: “Qué”, “Quién”, “Cuándo”, “Dónde”, “Por qué”. L’entrevistat/da respon a les preguntes tot explicant als altres les seves vacances de Nadal. Per poder fer aquestes representacions teatrals ens hem basat en una entrevista de “RTVE Notícies” que vam visualitzar i reflexionar a l’aula. La presentadora del programa formulava preguntes sobre les conseqüències de l’erupció del volcà de La Palma al fotoperiodista Emilio Morenatti. Com el projecte d’aula que estem treballant des de principis de curs és “Com es formen els volcans?” ens vam dividir per equips per fer-nos hipòtesis sobre com es formen els volcans però també per aprendre què és i com es fa una entrevista. Primer de tot cada equip havia de debatre i donar resposta a una pregunta que ens feien les mestres sobre l’entrevista a Morenatti. Després ho havíem d’explicar als altres equips per reflexionar entre tots i totes.