Hola famílies!

Us volem explicar unes sessions on hem treballat diferents tipus d’erupcions.

El primer dia, ens vam repartir en 4 grups i ens vam especialitzar en una de les erupcions : Hawaiana, estromboliana, peleana i vulcaniana.  Quan vam recollir tota la informació i ens la vam aprendre ens vam convertir en experts en un tipus d’erupció.

Després, per compartir-ho amb els altres companys i companyes de la classe, vam fer 3 grups on hi havia dos experts en cada erupció. Llavors, havíem d’explicar a la resta de companys i companyes del grup les característiques de l’erupció de la qual erem experts, així tothom es podia fer una idea.

Tot i ser experts en una, també coneixíem les altres i podíem fer comparacions. Les vam endreçar segons com era la lava de pastosa i  l’agressivitat de l’erupció. Vam veure que tenia relació una cosa amb l’altra.

Després de la dinàmica d’experts, durant dues sessions, hem pogut recollir tota la informació en un mural.

Ha estat el primer treball en equip on hem tingut un resultat més visual. Finalment, hem avaluat com hem treballat en equip.

Ho hem fet súper bé i hem après molt!