25N. I CONCURS DE FOTOGRAFIA CONTRA ELS ESTEREOTIPS DE GÈNERE

Des de la Comissió de Coeducació i Gènere volem que els nens i nenes del Baldiri segueixin trencant amb els estereotips de gènere i que es puguin desenvolupar amb llibertat. Per aquest motiu volem posar en valor els referents que tenen al seu entorn i que no passin desapercebuts.

Us convidem a participar en aquest concurs fotogràfic sorgit arrel del projecte Girls Can’t Skate. En aquest enllaç trobareu la informació sobre aquest projecte fotogràfic sobre la comunitat skater de dones i persones no binàries i el seu empoderament a través de la seva passió.

 

Bases del concurs

TEMA. Fotografies del nostre entorn amb situacions que trenquin amb els estereotips de gènere associades a rols masculins o femenins.

OBJECTIU. Visibilitzar aquestes situacions i que els nostres infants les prenguin com a referents.

PARTICIPANTS. Obert a tota la comunitat educativa del Baldiri, mares/pares, germans/germanes, àvies/avis, tiets/tietes, professorat, personal administratiu, amistats, etc.  Sobre tot volem que hi participin les pròpies criatures amb les persones del seu entorn, per a generar debat i reflexió al respecte.

FORMAT. Si teniu una càmera d’alta resolució, molt millor, però serà suficient amb qualsevol imatge de mòbil, tant en format vertical com horitzontal.

ENVIAMENT D’IMATGES. Feu-nos arribar les fotografies a l’adreça coeducacio.afa@baldirireixac.cat juntment amb el vostre nom i el nom i curs dels vostres infants.

TERMINI D’ADMISSIÓ.  Inici 25 de Novembre 2021, final 1 d’Abril 2022.

EXPOSICIÓ D’IMATGES. Al hall o pati de l’escola amb la idea de fer-ne ressò als mitjans del barri com la Revista La Salut de Gràcia o l’Independent i poder fer una exposició itinerant amb les fotografies més votades.

JURAT. Tots els membres de la comunitat educativa que participin a la Diada de Sant Jordi el 23 d’Abril, i vulguin participar de la votació.

PREMI. La tranquil·litat de que a la nostra canalla no els faltin referents per a poder fer el que sentin que han de fer, sense pressions d’estereotips i la satisfacció d’haver-hi contribuit. Pendent de confirmació un reconeixement a la fotografia més votada, amb un Kit a la millor fotògrafa valorat en 100€.

 

Comissió de gènere i coeducació

AFA Escola Baldiri Reixac
#fembaldiri

coeducacio.afa@baldirireixac.cat