Com ja sabeu des de l’escola promovem una coeducació i igualtat de gènere, lliure d’ estereotips sexistes, homofòbics i d’actituds discriminatòries per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Per aquest motiu treballem amb perspectiva de gènere, amb l’objectiu de trobar línies d’acció que permetin prevenir i resoldre desigualtats.

Aquest curs des de l’AFA i l’escola, hem volgut incorporar tres persones que seran les referents de LGTBI on podran ajudar, acompanyar, resoldre dubtes o assessorar tant a les famílies com a l’alumnat.

Si teniu algun dubte o inquietud podreu acudir a qualsevol d’aquestes persones: Mon, Mireia i Aran.

També hi podeu contactar a través dels mails :

Mon (AFA comissió coeducació): coeducacio.afa@baldirireixac.cat

Miri: msarle@baldirireixac.cat

Aran: aranalonso@baldirireixac.cat

 

Des d’aquí els donem la benvinguda.