A la classe dels rellotges de P5, seguim amb el nostre projecte de les fonts.

Fa uns dies, en tornar d’una activitat a la Biblioteca Jaume Fuster, ens vam acostar a visitar la Font del Carbó per comprovar sobre el terreny com de deteriorada està. A tots els infants els hi va fer molta pena veure, de primera mà, el seu estat. Trencada, bruta i abandonada.

IMG_20210223_122335[1]

Des de llavors, n’hem parlat molt a classe i vèiem la necessitat de posar-nos en contacte amb algú responsable per fer-li arribar la nostra preocupació per la font. Parlant parlant, els nens i les nenes han conclogut que hauríem d’enviar auna carta  a l’Ajuntament del Districte  de Gràcia.

Així, avui s’han organitzat sis equips de treball. Per grups, han anat suggerint idees per redactar l’escrit i les han posat en comú. Han sortit coses tan interessants com la necessitat d’enviar una foto adjunta, perquè observin l’estat de la font, la demanda d’una actuació urgent perquè no passi com va passar amb la desaperguda Font de la Cabreta o la importància de tenir cura del nostre patrimoni, utilitzant aquesta mateixa paraula.

Les propostes han quedat registrades i demà en serviràn per confegir la carta.

Aquí teniu una petita mostra de tot plegat.

1 2 3 4 5 6