Hola família!

Aquesta setmana hem fet activitats molt interessants.

IMG-20210225-WA0020

Dimecres vam poder relaxar-nos i fer mindfulness amb la Vicky.  Vam intentar concentrar-nos en la nostra respiració, mirar-nos als ulls uns als altres. Podeu veure les fotos i els vídeos AQUÍ.

IMG-20210225-WA0030

Dijous al matí hem anat a la plaça de la natura on hem dibuixat el paisatge que veiem, hem pogut observar la quantitat de contaminació que ens impedia veure bé la ciutat. Encara no hem acabat els dibuixos, però… mireu, mireu AQUÍ!

IMG_20210225_151344

Dijous a la tarda hem fet una sortida pel Park Güell, ens hem dividit en dos grups amb dos guies turístics. Hem après molt sobre l’arquitectura del Gaudí i com ho relacionava amb la natura. Podeu veure les fotos AQUÍ.

 

 

La setmana vinent també farem moltes activitats, us ho explicarem per aquí i per l’instagram.

 

Fins aviat!