El divendres 29 de gener, i malgrat les circumstàncies, tota l’escola va poder celebrar el dia de la Pau d’una manera diferent. A primera hora del matí, en comptes de llegir els manifestos de tots els cursos al balcó, els vam veure en vídeo a cada classe. Un cop compartit, ens vàrem anar preparant per la marxa de la Pau. Aquest any, la marxa es va realitzar per cursos de manera que no ens barregéssim amb altres grups bombolla. En acabar, teníem un refresc de llimonada per recuperar les forces. Per acabar la jornada matinal, vam baixar totes les classes i vam cantar unes quantes cançons.

La jornada va ser tot un èxit, acompanyat d’un sol radiant i temperatura molt bona.

Per últim, volíem donar les gràcies a totes les famílies que ens van ajudar a fer possible la marxa.

Per veure més fotos, podeu clicar al següent enllaç.