dyN01abg

Ahir els i les alumnes de segon vam visitar el Jardí Botànic de Barcelona que està situat a la muntanya de Montjuïc.

Allà, amb la Berta i la Raquel, varem poder fer un resum de tot el que hem après en el projecte que estem fent. Després varem fer una visita per tot el jardí, tot observant la diversitat de plantes que hi ha arreu del món i vam aprendre que també hi ha plantes que floreixen durant l’hivern o altres èpoques de l’any.

Per acabar, varem fer un taller d’observació amb lupes de les parts de la flor i, amb ajuda de la Berta i la Raquel varem poder respondre a la pregunta del nostre projecte: com es crea el pol·len de les flors.

Ens ho vam passar molt bé. Un gran dia per acabar el projecte que hem estat treballant durant aquests mesos. 

 

 

Per veure les fotos feu clic AQUÍ