Hola famílies

Doncs ja hem acabat la primera setmana del segon trimestre.
Després de tants dies de vacances, hem tornat tots a l’escola una mica despistats i despistades, però ràpidament ens hem “posat les piles”.
Tot això és el que hem fet: sortida a la Biblioteca Jaume Fuster on ens van explicar un conte i vam poder llegir una bona estona, estem treballant de manera cooperativa tots els nens i nenes de la classe per tal que fer uns punts de llibre personalitzats que ens serviran per a l’estona de biblioteca a l’aula, hem fet l’activitat “Trobades ràpides”  explicant a tres dels nostres companys i companyes alguns aspectes de les nostres vacances de Nadal i hem manipulat el Tangram per a descubrir la solució a una aventura d’Innovamat.

Ah! I hem començat una activitat molt bonica de teixit amb tires de cartolina.

Us deixem unes fotos.
Fins aviat…