Hola famílies,

Us volem comunicar la constitució de la nova de la Comissió d’Inclusió i Diversitat de l’AFA del Baldiri i Reixac de la que actualment hi formem part la Susana Romanillos i la Marina Tutusaus, mares de dos infants de P4.

Si esteu interessats/des en formar-hi part amb l’objectiu de fomentar la diversitat cultural i funcional, cercant de naturalitzar les diferències com un valor positiu, per a construir una escola amb una riquesa en la diversitat des del reconeixement de l’altre/a, poseu-vos en contacte amb nosaltres!!! diversitat.ampa@baldirireixac.org

I comentar-vos que el passat 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de la Comissió hem publicat uns contes per infants al web que parlen de la diversitat funcional:

https://baldirireixac.org/contes-per-la-diversitat-i-la-inclusio/

Us animem a llegir-los amb les vostres criatures a casa!