Avui us volem presentar a l’equip de menjador que s’encarrega de vetllar pels nostres fills i filles al migdia:

D’esquerra a dreta adalt: Júlia (p4), Lupe (p4), Eric (3r),Anna (p5), Ainhoa (4t), Manolo (cuiner), Rosi (ajudant de cuina), Eva (auxiliar de cuina), Merche (5è)
Abaix: Pilar (p3), Eva (p3), Karina (2n),Tere (coordinadora), Paula (1r) i Marc (6è),

Ells són els qui s’encarreguen que es duïn a terme les rutines i la higienie abans i després dels àpats. A l’hora de dinar, fomenten l’autonomia dels alumnes atentent les seves necessitats i respectant sempre la gana de cada nen i nena, motivant-los també a provar allò que no els agrada o que no hi estan acostumats. Al pati vetllen per un espai segur i d’observació, on poder jugar i relacionar-se, propiciant jocs col·lectius, tallers puntuals i joguines i deixant espai lliure i creatiu. El seu objectiu és crear en aquest espai un lloc agradable, segur, d’inclusió i d’entreteniment.

Gràcies per la vostra feina!