La Comissió de Coeducació, Gènere i Drets dels Infants us vol recordar que treballa en col·laboració amb:

• La Comissió Mixta de Convivència del Baldiri. Creada per fer de pont entre l’escola i vosaltres, les famílies, i per tractar situacions que us amoïnin o sorgeixin a l’escola en relació a la convivència quan els nostres fills i filles són a l’escola.

• La Coordinadora de Comissions de Gènere del districte de Gràcia (CCGG). Que serveix d’espai de debat i de lobby enfront de l’administració per a temes relacionats amb la coeducació, feminismes i diversitat.

• L’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones. Entitat que col·labora amb la societat civil i la ciutadania en el seu conjunt per fer front a la violència masclista.

Si teniu algun suggeriment, idea, dubte, neguit o problema que vulguem que adrecem, ja sigui amb algun d’aquests instruments o a través de la comissió mateixa, si us plau, no dubteu en enviar-nos un correu i intentarem ajudar-vos en la mesura del possible:

coeducacio.ampa@baldirireixac.org

Recordeu! Totes i tots fem Baldiri, sí, sí, tu també!