Hola famílies!

Bon inici de curs! Per fi ha arribat el dia!

Compartim amb vosaltres les últimes notícies de l’AFA:

* Com us vàrem dir fa uns dies, representants de l’AFA del Baldiri han estat presents a la Coordinadora d’AFAs del Districte de Gràcia, participant en el debat sobre les mesures a prendre i les actuacions necessàries per a la tornada a l’escola. Quan s’ha presentat el pla d’obertura presentat al Consell, hem volgut fer constar la desorientació i falta d’informació a la que hem estat sotmeses les famílies, atesa la manca de previsió i transparència del Departament, així com la precarietat i manca de recursos en educació que ha posat de manifest la situació de pandèmia.

*Tot i que això d’haver d’anar amb mascareta no agrada a ningú, hem volgut donar-li la volta i fer-nos la nostra, us presentem els models baldirons de mascareta!

*I per acabar, volem donar les gràcies a en Carles, pare de sisè, perquè aquest any ens ha tornat a aconseguir equipacions oficials del RDC Espanyol pels alumnes que fan l’extraescolar de futbol al Baldiri.

 

Com sempre, us recordem que estem a la vostra disposició i oberts a qualsevol proposta. Sempre calen mans a les comissions de l’AFA, animeu-vos a apuntar-vos-hi! comunicacio.ampa@baldirireixac.org